Byggvask

Byggvask utføres på nybygg og etter restaurering av bygg. Vi vasker gulv, tak, vegger og vinduer. Vi gir gjerne en fastpris på byggvask.

Sjusjøen Renhold er et renholdsbyrå som vasker hytter og boliger på Sjusjøen, Lillehammer og Hafjell. Ta gjerne kontakt!

Våre tjenester

Sjusjøen Renhold utfører vasking og renhold på Sjusjøen, Hafjell, og Lillehammer.

Våre renholdere er kvalifiserte og motiverte. De har lang erfaring med vask og renhold. Vi rengjør alle typer overflater, og behandler hjemmet/hytta på en trygg og hygienisk måte.

Daglig renhold

Standard rengjøring. Vi vasker de viktigste overflatene og rommene hjemme hos deg. Med mulighet til å velge flere tjenester.

Flyttevask – Utvask

Flyttevask/utvask inkludert alle nødvendige detaljer som må vaskes godt. Vi gir garanti på jobben!

Vindusvask

Ved behov kan du bestille for eksempel vindusvask, nedvask av kjøkken, vask av tak/vegger, stryking m.m.

Møbel og tepperens

Vasking og luktfjerning fra tepper, sofa og møbler med bruk av spesialmidler. Fjerning av flekker og skitt. All rens utføres hjemme hos deg.

Helgevask

Nyvasket hus eller hytte? Vi utfører vasken for deg. Gled deg til helgen vi tar helgevasken!
«Sjusjøen Renhold AS utfører renhold etter våre ønsker og krav»

Lillehammer Storkjøkkensenter as benytter Sjusjøen Renhold AS til ukentlig renhold av våre lokaler. Våre lokaler bestås av kontorer, fellesrom, utstilling og Showkjøkken, totalt 300 m2. Da vi kjører mye kurs og matlaging i våre lokaler med mye kundebesøk, setter vi høye krav til renhold og hvordan våre kunder opplever våre lokaler. Sjusjøen Renhold AS utfører renhold etter våre ønsker og krav, de setter faget og punktlighet i høysete. Selv om vi har spesielle lokaler og dermed større krav til renslighet og punktlighet, blir renholdsarbeidet utførte på en meget tilfredstillende måte.

«Alltid godt rengjort, punktlig på tid, blide og serviceinnstilte folk»

Vi har siden Sjusjøen Renhold startet opp brukt dem til rengjøring av våre serveringslokaler inkludert kjøkken.
Dette er et samarbeid vi er strålende fornøyd med. Også under pandemien har de vist en imponerende innsats med desinfisering etc. Alltid godt rengjort, punktlig på tid, blide og serviceinnstilte folk.

Erik Lindstad
Daglig Leder
Låven Bar og Sjusjøen Cafe

«Sjusjøen Renholdsservice gjennomfører både renhold og kundekommunikasjon på en meget profesjonell måte.»

Sjusjøen Fjell Og Aktivitetssenter benytter Sjusjøen Renhold AS på vår utleiehytte. Sjusjøen Renhold utfører i snitt hvert år 45 utvask etter leieforhold. Vår utleiehytte er høystandard hytte, og ligger med dette i høyere prisklasse for utleie. Med dette setter vi meget høye krav til gjennomføring av renhold og kundens førsteinntrykk av hytta. Med mange leieforhold, flere datoer og tider og forholde seg til er kommunikasjon med ansvarlig ledere meget vikitig, Sjusjøen Renhold gjennomfører både renhold og kundekommunikasjon på en meget profesjonell måte.

«De utfører oppdragene på en svært tilfredsstillende måte, og er både serviceminded og effektive i tillegg til flinke.»

Sjusjøen Hytteutleie inngikk samarbeid med Sjusjøen Renhold i 2019, der Sjusjøen Renhold utfører alt av renhold på hytter i Sjusjøen Hytteutleie sin portefølje på bestilling. De utfører oppdragene på en svært tilfredsstillende måte, og er både serviceminded og effektive i tillegg til flinke. Våre gjester og eiere melder stadig tilbake om «godt rengjort hytte!» Vi ser frem til videre samarbeid med Sjusjøen Renhold!

«Her får du et profesjonelt firma med det lille ekstra»

NOVASOL Servicekontor Sjusjøen har samarbeidet med Sjusjøen Renhold AS i mer enn 5 år og vi er strålende fornøyd med påliteligheten og kvaliteten. Her får du et profesjonelt firma med det lille ekstra. Vi har svært fornøyde gjester og eiere, så vi kan kun gi de beste anbefalingene.